En toen werd het stil op de Balkan

blader omlaag

Geen nieuwe berichten meer van de Midlifecruiser?

De meest vervente volgers hebben natuurlijk al lang in de gaten dat mijn sattelietspoor de verkeerde kant uitgaat. Wat is er aan de hand?

Bijna op het zuidelijkste puntje van onze route in Kosovo kreeg ik het nare bericht dat mijn schoonmoeder wegglijdt uit het leven. Op zo’n moment wil je natuurlijk maar op 1 plek zijn en dat is bij je gezin. De rem is ingeknepen, de reis gestopt en ik keer zo snel als mijn bandjes me kunnen dragen retour naar huis.

Uiteraard wilde Florian mij hierbij vergezellen maar ik heb hem er gelukkig van kunnen overtuigen dat zijn reis wel anders- maar zeker niet voorbij hoeft te zijn. Je kunt zijn belevenissen volgen op https://www.polarsteps.com/Iamtheflan/9057283-balkan-avontuur

Wat mij betreft; ik ga eerst mijn familie steunen en de emotie de ruimte geven die het nodig heeft. Daarna kunnen jullie rekenen op het verhaal van mijn race tegen de klok, de foto’s en al het andere dat ik nog niet met jullie gedeeld heb.

Tot dan!

Volg de MidlifeCRUISER ook live per satelliet

12 Reacties

  1. Hallo Wilco. Goede reis maar doe voorzichtig. Sterkte toegewenst aan jullie beiden. Groet.

Gesloten voor reacties