Kiel : 558 km

blader omlaag

Het is altijd een heerlijk moment als je na alle voorbereidingen eindelijk je motor mag optuigen voor vertrek.

Anders dan vorig jaar werkt het weer goed mee; droog met een lekker zonnetje. Vandaag staan er vooral behoorlijk wat snelwegkilometers op het programma. Het zal nog wel een paar dagen kosten vooraleer ik weer in mijn routine zit. Klunzen met je bagage en stoeien met het gewicht van je volbeladen fiets. Vooral omdat we deze keer ook de volledige kampeeruitrusting onder de snelbinder hebben.


 
Dat het nog niet helemaal gladjes loopt merk ik op de duitse autobahn. Ooit een portomonnee zien vliegen met 140 km per uur? Was ff vergeten de rits van mijn tanktas dicht te doen. Wel mooi bewezen dat creditcards niet kunnen landen op automatische piloot.


 
Morgen vertrekt onze boot vanuit Kiel naar Oslo en daarom heeft Evert daar een fraai hotelleke geboekt. Een gezellige buurt had die dame aan de telefoon beloofd. En inderdaad… vooral heel veel aardige dame’s. Borsato rood is trouwens helemaal hot hier. En onze deluxe kamer heeft een gratis disco.

Volgens Evert hebben ze hier verstand van goeie bedden. We boffen maar op onze eerste dag!

5 Reacties

  1. Ziet er goed uit. Zijn de kamers per nacht of ook per uur te boeken? Haha. Veel plezier!

  2. Wordt een goedkope vakantie op deze manier. Hoe heb je die cc weer terug gekregen op de snelwe? Even rapen lijkt me niet zo makkelijk.

  3. He broeder, er gaat altijd wel wat mis in het begin van je moto-vakantie, is het niet een lekke band (vorige jaar) dan is het wel een portomonnee die automobilisten zien rondvliegen. Maar gelukkig heb je hem weer dus Viellll spassss in het noorden.

Gesloten voor reacties