Kattegat : 561 (+400) km

blader omlaag

Avontuurlijk motorrijden is afzien.

Neem nou vandaag; verplicht uitslapen, 3 hele kilometers rijden, de motor vastbinden in een 15 verdiepingen tellende varende parkeergarage, aan de cappucino in de promenadebar met uitzicht op die misselijke zee, lelijke foto’s maken van een zinkende zon, verplicht klappen voor een wervelende show, uitbieren bij de bluesband en dan ook nog eens moeten kiezen uit veel te veel lekkernijen van het grand buffet. Als wij niet subbiet verheven worden tot de kaste van manikale motorhelden weet ik het ook niet meer.


 
Over helden gesproken… ik ga de paus schrijven om de uitvinder van oordoppen onmiddelijk heilig te verklaren. Vannacht hebben die plastic juweeltjes mij niet alleen gered van de gratis disco van de buren. Ze vormden ook de laatste barriere tussen mijn tedere oorschelpjes en de oerklanken van Evert die uit de diepste spelonken van zijn wezen lijken op te stijgen.


 
Vandaag sluit ik af met de woorden van de eerste paradijsvogel; een reincarnatie van Ray Charles die ons al strelend aan zijn gillende gitaar met rauwe stem toevertrouwde;

“You cant’t hide from yourself. Everywhere you go, you are”

5 Reacties

 1. He broeder, had Evert die oorschelpjes ook niet nodig voor jouw geluid.

 2. Wat heerlijk voor je dat er oordopjes zijn
  en wat zijn de foto’s mooi

 3. Dit wordt weer genieten van jouw reisverhaal. Wij wensen jullie nu verder een goede reis.

 4. Hey Willy en Evert, wij dachten dat jullie pas over 2 weken zouden gaan. Heel veel plezier samen en wij zitten met smart op het volgende verhaal te wachten.
  xx
  Francis en Detto

 5. Heb echt medelijden met jullie. Je zal dat toch allemaal maar moeten doen en dan ook nog voor je plezier motor moeten rijden. Haha. Gr.

Gesloten voor reacties