T-2 Body en Goal

blader omlaag

Nog even en het is honderd dagen geleden dat ik deze website ontstak. Om de twee weken een nieuw bericht. Dat moest toch lukken? Jullie weten inmiddels wel beter …

Mijn tijd dreef weg op een zee van voorbereidingen. Angst en remedie, vragen op zoek naar antwoorden. Alle snaren zo strak gespannen dat de tekstschrijver in mij weinig inspiratie vond. Met de hand op de verhitte bats beloof ik jullie beterschap.

We zijn er klaar voor. Ik kan me niet herinneren dat ik ooit zo klaar ben geweest voor een vers avontuur. Het masjien is ok, de spullen zijn top en het lijf voelt lekker. Met name dat laatste is wel eens anders geweest…

Met Rico naar London. Vader en zoon op pad. Duty free lummelen totdat hij achteloos vraagt wanneer we eigenlijk bij het vliegtuig moeten zijn. Oeps… Wat volgt is een marteling die bij Rico lijkt op een sprint. Zelf herinner ik me alleen een zwart gat. De binnenvoering van mijn longen wilde spontaan naar buiten en de crew vreesde het ergste voor de zuurstofvoorraad.

Er moest heel snel wat gebeuren. Een wereldreis vergt immers een wereldvorm. En dat, weten de kenners, was voor deze jongen makkelijker gezegd dan gedaan. Met de discipline van een hitsige hippie weet ik de weg naar de sportschool nooit lang te vinden. En toestellen thuis vangen vooral stof.


 
En daarom ben ik zo blij met Romano. Twee jaar knallen. Twee keer in de week. Als ik de zin niet voor mezelf had ging ik gewoon voor hem. Tikkeltje te groot om te laten wachten. En toch vanaf het eerste moment een fijne klik. Adonis of Jerommeke is voor jouw bejaarde midlifecruiser niet weggelegd. Maar het mag er best een beetje op lijken… he… wat zeg je?

Romano in de mix; een sympatieke persoonlijke aanpak gedreven door kennis en blijvend boeiend door de afwisseling. Kilo’s ben ik nauwelijks verloren maar van de band van mijn motorbroek kon wel mooi zes cm af. Ik voel me beter, ik voel me sterker, ik voel me klaar voor mijn grootste reis.

Thanx man !

5 Reacties

 1. Dag Wilco,

  Fantastisch om een droom na te jagen en uiteindelijk werkelijkheid te laten worden.
  Niet meer belemmerd of gehinderd maar gesteund door je thuisfront en fans.

  Ik wens jou en je companen een ongekend avontuur met einders die overwonnen worden. En vooral, gezond en vrij van ongemakken.

  ” Image of sorrow, pictures of delight, things that make up the adventure.”

  Ronald Schalkwijk

 2. He Wilco,
  Ik vind dat Romano toch wel zijn best heeft gedaan, als hij jou zomaar even op grote hoogte brengt…….of zegt dat iets over Romano?
  Bij deze wens ik jou en de hele fellowship alvast een hele mooie droom……reis. Ik kijk er nu al naar uit om deze op grote afstand mee te gaan maken, maar morgen jullie nog even live, en dus van dicht bij, uitzwaaien.
  “Het leven is als tekenen zonder gum”. Veel reisplezier.

  Mart Flohr

 3. Ben blij dat jij je tijdig aan je obesitas hebt laten helpen! Het kon toch zo niet langer. Op je Feestboek zag ik de afgelopen dagen alleen maar jolijt en braspartijen voorbijkomen. Dus het werd tijd dat aan dat gevreet en gezuip een eind kwam. Want die motor van jou moet dat straks maar allemaal kunnen torsen. Dat gaat anders niet lukken dus.
  Je neemt Romano toch zeker mee in de Bezemwagen?! Kan hij van tijd tot tijd weer effe op je inpraten, zodat je op het rechte (motor) pad blijft…..!

 4. Wilco ik wens jou en je makkers een top reis toe en de thuisblijvers sterkte !! Ik verheug me op al je verhalen

Gesloten voor reacties