T-70 the Fellowship of the Road

blader omlaag

 

Het heeft best even geduurd voordat de koerswisseling van Durk was ingezakt. Uitstel voelde nooit als afstel maar de vaart was er wel effe uit. En dat terwijl een beetje vaart best handig is op 2 wielen! Genoeg balans om mijn droom niet laten crashen.

Op de achtergrond trok Milko zijn eigen plan. Met hetzelfde idee bezwangerd door de onweerstaanbare DVD van Ewan en Charley stond zijn kompasnaald strak naar het zuiden. Africa was diep in zijn hart gekropen. Maar ook bij hem zat de handrem er nog veel te stevig op.

Toen kwam Allert. Een toffe peer met dito droom. Maar dan met 2 extra wielen en dezelfde voorkeur voor het Oosten. Dromen kun je prima in je eentje maar 3 man is de serieuze start van een plan. Alles voelde goed tijdens die eerste ontmoeting. Samen dus op zoek naar nummer 4.

Zoals Milko met Allert kwam had Allert het gevoeld dat Ronald wel klaar zou zijn voor een ritje. Een kampioen globetrotter die Azië al eens onder begeleiding heeft beleeft. Had de smaak stevig te pakken maar wilde nu ook wel eens op eigen kracht. In een oogwenk maakten we het simpele sommetje; twee tweewielers en een 4×4 = 2×4 wielen in de goede richting.

Perfect fit. Wij waren er uit. Nu de rest van de wereld nog…

Als je droom uit de mist komt gaan de stoplichten branden. Neeschudders en angsthazen komen massaal uit hun hol. Hordenlopen thuis en op de zaak. Het duurde ijzingwekkend lang voordat alle kou uit de lucht was.

Vier professionele baasjes. Allen vergroeid met een leidende rol. Wennen aan elkaar en samen leren sturen. Verschillende karakters en vertrekpunten met overduidelijk hetzelfde betoverende doel. Het smeden van een soepel team kost tijd.

Wat kan het schelen? Deze fellowship is compleet. Een bonte mix van kwaliteiten. Mensenmens, medicijnman, doorpakker en techneut. Laat je muis hierboven eens landen op zo’n portret. Om meer te ontdekken over wat er achter dat koppie schuilgaat.

Fellowship2

9 Reacties

  1. Wat leuk om te lezen met wie je op reis gaat. Goed idee dit voorstel rondje!

  2. Wat goed om te lezen met wie je allemaal op stap gaat Wilco, alhoewel we met Milco al eens kennis hebben gemaakt……lang lang geleden. Genieten doen wij wel van je verhalen en blijven veilig in ons kikkerlandje. Heeeeel veel pleIer met de voorbereiding.

  3. Zo oh…, dat is een zooitje ongeregeld wat je bij elkaar gescharreld hebt om, de reis der reizen, mee te doorstaan. Jij durft Wilco. Ik zou die Ronald maar in de gaten houden onderweg. Hij gaat muiterij plegen, wat ik je brom! Overigens heb ik nog een tip: Ga met z’n allen een dagje op de hei in training. Gewoon elkaar in therapie voor rotte vis uitmaken. Dat werkt louterend en vooral verbindend, want je hebt elkaar straks hard nodig! Overigens heb ik jullie stand gemist op de Motorbeurs…, daar had je mooi wat sponsors bij een kunnen sprokkelen…. Houd moed! Het gaat zeker lukken…!

    • Wanneer begint dit tochtje naar de Oriënt nou…? Er gebeurd hier al maanden geen klap. Ja, op je ‘Feest’ boek komen allemaal verjaardagsfeestjes voorbij. Wanneer ben je nou is uitgefeest en klaar voor het echte werk? Ik zit hier maar duimen te draaien…

  4. Wat een prachtig stel bij elkaar. Ik zie uit naar de verhalen 🙂 Wordt vast een spannend geheel! Veel plezier met de verdere voorbereiding.
    Maria Minnen

  5. Kan niet wachten om te lezen welke avonturen jullie gaan beleven. Wilco volgende keer Peter bewerken en dan misschien een ander deel van de wereld, doe ik backseat camera en fotografie…… terugdenkend aan onze motorvakanties……. ben ik nu al jaloers op jullie. Ik wens jullie een super ervaring en alle geluk van de wereld. Groetjes, Diana

Gesloten voor reacties