Wilco Troost

blader omlaag

De techneut

IMG_1505

Wat kan ik jou nog verklappen dat je zelf al niet tussen de regels op deze website vinden kunt?

Ik ben meer dan een tikkeltje eigenwijs, volop aanwezig en als ik een touw zie dan trek ik eraan.

Dol op techniek maar vooral ook op echte mensen.

Authentieke karakters die net zoals ik van hun hart geen moordkuil maken. Laat mij maar zien en horen wie je bent!

Mannelijk gespeend van enig talent voor multitasking. Maar wat ik doe, doe ik maximaal. Sinds 1990 bedien ik als eigen baasje mijn klanten met zelfbedachte software. Hard werken met fijne collega’s en lekker veel op pad. Verzot op mijn bijna dagelijkse kijkje in andermans keuken. Grote- en kleine ondernemers verklappen daar hun geheim van de smid.

Als kind al fietsend op weg naar de horizon. Zoekend naar een grenzeloos bestaan met een rebelse allergie voor autoriteiten. Geplaagd door ingewikkelde familielijnen en tegelijk gezegend met een heerlijk gezin. Als fiere papa en motor-opa smul ik voor het eerst van dichtbij van mijn jongste rol.

Deze trip gaat mij completer maken. Over de grenzen van mijn comfortzone zullen mijn instinkten groeien. Het vizier wijd open om de wind te vangen van onbekende culturen. Mensen ontmoeten van de overkant. Niet alleen ontvangen maar ook zenden. Wederzijds begrip maakt de wereld in kleine stapjes beter.

Opgesloten in de rust van mijn helm verwacht ik al mijn gedachten een plaatsje te geven. Jouw MidlifeCRUISER heeft behoefte aan een alt-control-delete.