Ronald vd Veer

blader omlaag

De mensenmens

Ronald is het meest tevreden met zijn leven. Doet regelmatig leuke dingen en heeft een pittige job. Zijn 52-koppige team vult zonder moeite zijn doordeweekse ABN Amro dagen. Werk en privé manouvreert hij deskundig in balans.

Er zijn er die hem de meest stabiele factor van ons team noemen.

Open, relativerend, loyaal tot op het bot en begaan met zijn medemens. Hij zou bijna de ideale thuisvader zijn als hij niet een ongelimiteerde drang had om juist zo vaak en ver mogelijk van de bedstee te zijn.

Hij wilde de grond van 50 landen kussen voor zijn vijftigste en is momenteel met vervelde lippen blijven steken op zo’n 85. Geen wonder dat hij niet veel aansporing nodig had om onze gelederen te sluiten.

Vakkundig verleid met de belofte van 20.000 boeiende maar vooral ook ongeorganiseerde kilometers. Een tweede kans voor oorden die hij nog eens dunnetjes wilde overdoen. Hij smult vooruitblikkend van de Gobi woestijn en daalt mentaal af naar de ijzige hoogtes van de Pamirs. Kijkt reikhalzend uit naar de vurige krater van Derwaze maar vreest ook het donkere gat erna.